Referenties

 • Datum: 20-11-2016 Door: Antoinet en Johan Bos

  Onderwerp: Twee in een feest!

  Gisteren m'n verjaardag plus het afscheids feest van Snelbuffet Bos gehad bij de Houtmaaat in Hengelo. 'n top feest gehad met DJ René ! Muziek van alle tijden René, de stemming zat er goed in! Zelf de polonaise kwam tot stand, die ik eigenlijk niet wilde René. Nogmaals bedankt René en tot de volgende polonaise.

  Reageer

 • Datum: 20-11-2016 Door: DJ Rene

  Onderwerp: Re:Twee in een feest!

  Idd een mooi feest en tja... die polonaise had ik ook niet voorzien, maar wel spontaan!

  Reageer

 • Datum: 30-08-2015 Door: Loes en Edwin

  Onderwerp: Samen 100 jaar

  Wij hebben een topfeest gehad bij Paviljoen de Ontmoeting met René als DJ.
  Hij heeft er met zijn swingende muziekkeuze en hollandse hits op het juiste moment, voor gezorgd dat iedereen een geweldige avond heeft gehad.
  Nogmaals bedankt René !!

  Reageer

 • Datum: 10-02-2015 Door: Jan Willems en vrienden

  Onderwerp: De Appel

  Hallo DJ. Wij waren afgelopen zaterdag in de Appel en waren blij verrast door de goede muziek keuze. Azymuth, Positive Force en andere geweldige muziek kwam voorbij. Lekkere muziek voor ons 40 plussers. Wij komen binnenkort zeker weer een avond biertjes drinken en muziek luisteren.

  Reageer

 • Datum: 01-09-2014 Door: Oscar van Rijn

  Onderwerp: Heerlijk Harmelink

  Feestje in de tuin, "50 plus 25 jaar" en gezellige muziek tot in de late ( eigenlijk vroege) uurtjes. Rene bleef op z'n post en loodste ons door de 70- 80 jaren heen en eindigde muzikaal bij onze oosterburen....Wij genoten, gasten genoten !!

  Reageer

 • Datum: 28-06-2014 Door: Stef Wessels

  Onderwerp: Topfeestje

  50 jaar geworden en dn moet je een feestje houden he. Nou dat is gelukt op locatie Golfclub Driene met Rene als Deejay. Ik heb hem slechts 2 liedjes ingefluisterd en verder moest hij maar zien hoe hij de voetjes van de vloer kreeg. Die voetjes kreeg hij van de vloer en hoe! Topmuziek. Top entertainment! Chapeau Rene!

  Reageer

 • Datum: 05-06-2014 Door: Tim ter Bogt

  Onderwerp: 50 jaar jong en tijd voor een feessie bij de Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal

  Rene is de DJ die je nodig hebt voor een geslaagd feestje. Ieder zijn vak en Rene weet als geen betere de stemming erin te krijgen. Met Ten Feet Tall - Afrojack ft. Wrabel hebben we tot in de late uurtjes gefeest. Thanks Rene

  Reageer

 • Datum: 23-04-2014 Door: Fam. Koolstra

  Onderwerp: Summer party

  Wij zijn beiden in de zomer jarig en omdat wij beiden 40 werden hebben wij voor onze directe vrienden en familieleden een "Summer-Party" gehouden bij ons in de tuin. Naast het fantastische weer draaide DJ Rene goede muziek en zorgde ervoor dat iedereen het zomerse vakantie gevoel kreeg. Iets om nog een keer weer te doen. Marian en Julian.

  Reageer

 • Datum: 08-04-2014 Door: Edith Satink

  Onderwerp: Kerstmiddag

  In onze tijd bij Grand Café Stravinsky heeft René als DJ zeker bijgedragen aan vele super gezellige kerstmiddagen door goede muziek en de interactie met gasten en medewerkers! Top!

  Reageer

 • Datum: 08-04-2014 Door: André Te Rietmole

  Onderwerp: Feest -50 jaar bij Rootie-Tootie

  50 jaar Feest bij Rootie - super feest met René als DJ lekkere muziek van de jaren 80 en lekkere Soul en Lounge. Super geslaagd - iedereen was zeer tevreden... : )))

  Reageer

1 | 2 >>

Nieuw bericht

Contact

DJ René
Hengelo (Ov)

0628277666

© 2017 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode